Menu
https://www.stucadoorsbedrijfbus.nl/over-ons/klanten-over-ons
 
Stucadoorbedrijf Huizen, Richard Bus

Referenties van Stucadoorsbedrijf Bus

Hier kunt u uw ervaring achterlaten en delen met andere bezoekers.

Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Zo strak en precies!
Zo strak en precies als van Stucadoorsbedrijf Bus hebben we het nog nooit gezien. Het risico als je een oud pandje gaat opknappen, is dat geen een muur loodrecht op de ander staat. Nou, dat hebben we geweten. De ene muur was te dun gepleisterd, de tweede te dik en een derde kregen we met geen mogelijkheid waterpas. We hadden ons veel geld en moeite kunnen besparen als we beter naar onze nieuwe buren hadden geluisterd en vooraf Richard hadden gebeld. Echt, zo strak en precies als van Stucadoorsbedrijf Bus hebben we het nog nooit gezien.
Richard mag de volgende keer weer komen!
De eerste keer dat we een nieuwbouwhuis betrokken, hebben we zelf gestuct. Dat was geen succes. Daarom hebben we bij onze tweede verhuizing Richard Bus gevraagd om eens te komen kijken. Via-via waren we aan zijn naam gekomen. Richard heeft een prima offerte neergelegd en uitstekend werk geleverd. We hebben op dit moment (nog) geen verhuisplannen, maar Stucadoorsbedrijf Bus mag de volgende keer zo weer komen.
Super!
Fijn gewerkt met Richard van Stucadoorsbedrijf Bus. Er was geen spatje muurverf meer te vinden toen hij klaar was. Tot de volgende keer!
Zeer tevreden!
De offerte zag er al goed uit. En achteraf zijn wij zeer tevreden over Stucadoorsbedrijf Bus. De muren zijn mooi strak en egaal gestuct. Alle plekken waar je met een stofzuiger langs zou kunnen gaan, zijn versterkt met van die speciale profielen en die zijn mooi weggewerkt. Ook van de ingefreesde leidingen zie je zelfs bij het lichte pleisterwerk niets meer terug. Echt top!
Sitemap | Website door CM Specialist© Copyright 2022 Stucadoorsbedrijf Bus