Menu
https://www.stucadoorsbedrijfbus.nl/stucadoor
 
Stucadoorbedrijf Huizen, Richard Bus

Klant aan het woord...

Stucadoorsbedrijf Bus mag de volgende keer zo weer komen.

"De eerste keer dat we een nieuwbouwhuis betrokken, hebben we zelf gestuct. Dat was geen succes. Daarom hebben we bij onze tweede verhuizing Richard Bus gevraagd om eens te komen kijken. Via-via waren we aan zijn naam gekomen. Richard heeft een prima offerte neergelegd en uitstekend werk geleverd. We hebben op dit moment (nog) geen verhuisplannen, maar Stucadoorsbedrijf Bus mag de volgende keer zo weer komen."

Bekijk alle referenties

Zoekt u een stucadoor?

Stucadoorsbedrijf Bus

Allround vakman

Stucadoor Bus, HuizenU heeft een stuc-klus op de planning staan en u weet uit ervaring 'dit wordt er eentje voor de vakman'. Maar welke vakman? Het aanbod in uw regio is groot en u heeft werkelijk geen idee waarop te selecteren.

Van 'geen idee' naar 'goed idee': Met Richard Bus van Stucadoorsbedrijf Bus haalt u een allround vakman in huis. Richard Bus werkt al 11 jaar als stucadoor, waarvan sinds 2014 in zijn eigen stucbedrijf. Hij heeft veel ervaring, hij heeft letterlijk en figuurlijk veel meters gemaakt. Daarnaast is het goed om te weten dat Richard Bus is aangesloten bij de NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging Afbouwbedrijven. Richard Bus is in het bezit is van alle vakdiploma's en staat op het punt om te beginnen met de studie tot Meesterstucadoor.

Stucadoorsbedrijf Bus

Uiteraard geldt dat het eindresultaat telt, omdat u nog jarenlang wilt kunnen genieten van uw mooi gestucte muren en plafonds. Of u hierbij nou kiest voor strak en modern of voor betoncire of voor klassiek sierpleisterwerk, dat maakt niet uit: genieten is de hoofdzaak. Toch is het ook van belang dat de vakman die bij u over de vloer komt precies werkt en dat hij de werkplek elke dag opnieuw weer netjes achterlaat. Stucadoorsbedrijf Bus weet als geen ander dat zowel het doel als de weg ernaar toe voldoening moeten geven aan de klant. Uw tevredenheid is Richard Bus' grootste verdienste.

Richard Bus: "Schoon en netjes werken, dat is het handelsmerk van Stucadoorsbedrijf Bus. Ook vind ik goede communicatie tussen de klant en de stucadoor belangrijk. Of ik dat nu zelf ben, of een collega-stucadoor die ik inhuur om de klus samen met mij te klaren. De klant moet erop kunnen vertrouwen dat de stuc-klus op de afgesproken tijd afkomt. Dat de mensen weten dat het met Stucadoorsbedrijf Bus in huis altijd goed komt." 

Stucadoorsbedrijf Bus klaart uw klus

Sitemap | Website door CM Specialist© Copyright 2023 Stucadoorsbedrijf Bus