Menu
https://www.stucadoorsbedrijfbus.nl/over-ons/faq
 
Stucadoorbedrijf Huizen, Richard Bus

Veel gestelde vragen aan Stucadoorsbedrijf Bus

​Stucadoorsbedrijf Bus heeft een antwoord op elke vraag

​Uw vraag:

Waaraan moeten vloeren of wanden voldoen om gestuct te kunnen worden?

​Antwoord van Stucbedrijf Bus:

Een wijd verbreid misverstand is dat de ondergrond reeds glad en strak moet zijn voordat wij met het stucen beginnen. Dat hoeft niet per se. Doel van stucwerk is immers dat het onvolkomenheden in het onderliggende oppervlakte egaliseert. Belangrijker is het dat u heeft bepaald waar eventuele licht armaturen en knoppen dienen te worden geplaatst, zodat bevestigingpunten en leidingen mooi weggewerkt kunnen worden.​

 

​Uw vraag:

Wat is beter voor de continuiteit: 1 stucadoor over de vloer of een hele ploeg?

​Antwoord van Stucbedrijf Bus:

Stucadoorsbedrijf Bus wordt geleid door Richard Bus, een allround vakman. Toch kan het voorkomen dat er qua omvang van de stuc-klus of tijdsdruk meer vakmensen nodig zijn. Die worden ingehuurd door Richard Bus zelf en werken volgens zijn standaard en onder zijn supervisie. Dit staat de continuiteit niet in de weg. Zeker wanneer uw bouwproject of verbouwing een strak tijdschema kent, is het fijn om de stuc-klus vlot geklaard te zien worden.

​​

​Vraag:

Wat kan ik zelf doen om de verbouwing zo vlot mogelijk te laten verlopen?

​Antwoord van Stucbedrijf Bus:

Eigenlijk niet zo heel veel; de vakman(nen) van Stucadoorsbedrijf Bus komen met hun eigen gereedschap, stuc- en afdekmaterialen ter plaatste en ruimen na afloop van de werkdag alles weer spatvrij op. Een wateraftappunt en een plek om gereedschap af te spoelen zou handig zijn, maar zelfs daarin kan voorzien worden. Denkt u er wel aan om aan het einde van de dag de aanbevelingen van Richard Bus over luchten/niet luchten van de gestucte ruimtes zo goed mogelijk op te volgen, dit in verband met het gewenste resultaat.
​​

 

Sitemap | Website door CM Specialist© Copyright 2022 Stucadoorsbedrijf Bus